Seminar u Skoplju

Poziv na dvodnevni seminar Porodičnih konstelacija u Skoplju

Radionica Porodičnih konstelacija održaće se 9. i 10. novembra 2024. godine, od 10 do 18 časova, i predstavlja priliku za duboko lično i grupno isceljenje. U ovom sigurnom i podržavajućem okruženju, svaki učesnik ima priliku da radi na svojoj temi, dok kroz učešće u tuđim radovima stiče dublje razumevanje porodičnih i emotivnih obrazaca.

Kroz rad sa Porodičnim konstelacijama, ući ćemo u skrivena polja naših porodičnih dinamika, otkrivajući šta nas blokira i šta traži isceljenje. Proces rada je duboko transformativan i pruža prostor za osvetljavanje onih mesta gde ljubav nije mogla slobodno teći.

Prvi deo radionice uključivaće uvod u teorijske postavke konstelacija, ali primarni cilj ostaje praktičan rad – iskustveno učestvovanje u procesu koji nas vodi ka dubljim uvidima i isceljenju.

Ako želite da razjasnite porodične odnose i unapredite sopstveni životni put kroz ovu duboko transformativnu metodu, pridružite nam se! Radionica je otvorena za sve – od početnika do onih koji već imaju iskustva u konstelacijama.

Datum: 9-11.10.2024.
Vreme: 10:00 – 18:00h

Adesa:Vasil Gjorgov 31, Kapishtec, Skopje 1000.

Dobrodošli!

Prijava

Astro konstelacije beli logo

Astro Konstelacije

 

Telefon

+381 65 9238322