Na predivnom imanju Zdravkovac, okruženom netaknutom prirodom, održan je trodnevni seminar o porodičnim konstelacijama pod stručnim vođstvom Emine Mamutaj. Tokom tri intenzivna dana, učesnici su imali priliku da zarone u dublje slojeve svojih porodičnih odnosa, otkriju skrivene dinamike koje oblikuju njihove živote i oslobode potisnute emocije.

„Ne mogu da opišem koliko je ovo iskustvo bilo snažno. Osećala sam kako se dugogodišnje napetosti i neshvaćene emocije konačno oslobađaju. Emina je pažljivo vodila svaki korak procesa, a podrška grupe je bila neverovatna,“ istakla je jedna od učesnica.

Drugi učesnik je podelio: „Osećao sam da nosim teret generacija, ali kroz ovaj rad uspeo sam da oslobodim te emocije i sagledam svoj život iz potpuno nove perspektive. Bilo je i emotivno i oslobađajuće, ali vredno svakog trenutka.“

Jedna učesnica je dodala: „Zdravkovac je idealno mesto za ovakav rad. Tišina, mir i prirodna lepota ovog prostora pomogli su mi da se povežem sa sobom na dubljem nivou. Cela atmosfera, od Emininog vođenja do podrške ostalih učesnika, učinila je da se osećam sigurno i slobodno da se otvorim.“

Na kraju seminara, svi su se složili da je ovo iskustvo neprocenjivo za lični rast i transformaciju. Zdravkovac, sa svojim prirodnim mirom i netaknutom lepotom, pružio je savršeno okruženje za rad na sebi, dok je proces porodičnih konstelacija omogućio uvid i isceljenje koje će nastaviti da oblikuje živote učesnika i dugo nakon završetka seminara.