You are currently viewing Astro konstelacije – radionica

Astro konstelacije – radionica

Utorkom se održava radionica astro konstelacija od 18h do 22h.

Astro konstelacije nas dovode u kontakt sa energijama koje su zapisane u planeti ili aspektu koji imamo u natalnoj karti. Na radionici imamo priliku da sagledamo svoj horoskop, odnosno u ovom slučaju poziciju date planete u prikazu koji se ispred nas odvija. Dobijamo priliku da posvedočimo situacijama koje simbolika ove planete nosi iz natalne pozicije i iz nesvesnog porodičnog polja. Zatim, u skladu sa tim što polje pokaže, objašnjavamo dinamike koje vidimo i pronalazimo rešenja.

Radionica je koncipirana tako da svako od učesnika postavlja svoj prikaz na datu temu, a onda radimo jedan grupni rad. Kroz konstelacijski rad podižemo ono što je potisnuto u našem nesvesnom, zatim to ugledamo u polju, procesuiramo i vraćamo se na mesto ljubavi odakle je moguće pokrenuti proces isceljenja. Otpuštamo programe koji nam više ne služe i pokrećemo resurse koji su nam dostupni kako bi nam pomogli da poboljšamo kvalitet svog života. Svi radovi podržavaju jedan rad, istovremeno svaki pojedinačni rad podržava ostale radove. Taj grupni rad traje oko 2 sata, dok sama radionica traje oko 4 sata.

Da li ste već posetili neku od naših radionica Astroloških konstelacija?

Ukoliko niste i treba vam dodatno pojašnjenje šta predstavljaju, pročitajte u nastavku.

Astrološke konstelacije su metoda koja za cilj ima balansiranje i isceljenje izazovnih planetarnih uticaja koji se mogu ustanoviti putem klasične astrološke prakse, ali se običnom spoznajom problema (u određenom periodu ili na nivou čitavog života) sam problem ne može isceliti.

Kada sagledamo natalnu kartu kao energetsku mapu, svaki izazovni aspekt predstavlja zapravo samo disbalans između dva energetska centra (dve planete), čiju je vibraciju potrebno dovesti u ravnotežu. Problemi koje u životu imamo su zapisani u našoj natalnoj karti kao planete koje su ugrožene, ili kao loši aspekti. To su upravo obnovljena sećanja iz prošlosti, iz iskustva predaka koja se javljaju da bi nam pružila još jednu priliku da zapravo ponovo pokrenemo ljubav, tamo gde je nekada blokirana, da gledamo očima ljubavi i da delujemo kroz inspiraciju.

Uspostavljajući odnos sa “planetama” u nama, mi zapravo u početku iznosimo na svetlost dana ono što je bilo potisnuto, zaboravljeno i neviđeno na individualnom ili transgeneracijskom nivou. Energetske blokade se mogu uspešno pronaći i deblokirati. Jedan od načina za to je isceljivanje kroz metod Sistemskih konstelacija. Dugogodišnjom praksom otkrili smo da je ovo najbolji i najbrži način kojim bi se negativni astrološki zapisi promenili, a potencijali otključali i iskoristili.

Možete se prijaviti za dolazak na radionicu na sledeći način:

Putem SMS/viber/wapp/ poruke na broj telefona 060 055 83 13
– potrebno je da pošaljete puno ime i prezime i datum radionice, nakon čega će Vam biti poslate instrukcije za dolazak, kao i priprema za samu radionicu

Putem email adrese konstelacije.beograd@gmail.com
– potrebno je da pošaljete puno ime i prezime i datum radionice, nakon čega će Vam biti poslate instrukcije za dolazak, kao i priprema za samu radionicu

Direktnom prijavom preko forme, nakon čega će Vam biti poslate instrukcije za dolazak, kao i priprema za samu radionicu