You are currently viewing Šta su astro konstelacije

Šta su astro konstelacije

Da li ste već posetili neku od naših radionica Astroloških konstelacija?

Ukoliko niste i treba vam dodatno pojašnjenje šta predstavljaju, pročitajte u nastavku.

Astrološke konstelacije su metoda koja za cilj ima balansiranje i isceljenje izazovnih planetarnih uticaja koji se mogu ustanoviti putem klasične astrološke prakse, ali se običnom spoznajom problema (u određenom periodu ili na nivou čitavog života) sam problem ne može isceliti.

Kada sagledamo natalnu kartu kao energetsku mapu, svaki izazovni aspekt predstavlja zapravo samo disbalans između dva energetska centra (dve planete), čiju je vibraciju potrebno dovesti u ravnotežu. Problemi koje u životu imamo su zapisani u našoj natalnoj karti kao planete koje su ugrožene, ili kao loši aspekti. To su upravo obnovljena sećanja iz prošlosti, iz iskustva predaka koja se javljaju da bi nam pružila još jednu priliku da zapravo ponovo pokrenemo ljubav, tamo gde je nekada blokirana, da gledamo očima ljubavi i da delujemo kroz inspiraciju.

Uspostavljajući odnos sa “planetama” u nama, mi zapravo u početku iznosimo na svetlost dana ono što je bilo potisnuto, zaboravljeno i neviđeno na individualnom ili transgeneracijskom nivou. Energetske blokade se mogu uspešno pronaći i deblokirati. Jedan od načina za to je isceljivanje kroz metod Sistemskih konstelacija. Dugogodišnjom praksom otkrili smo da je ovo najbolji i najbrži način kojim bi se negativni astrološki zapisi promenili, a potencijali otključali i iskoristili.